Sikeres rendezvényévadot zár a Batthyány Lajos Alapítvány

Közéleti, tudományos, geopolitikai és kulturális programsorozataink több ezer nézőt vonzottak 2021 szeptembere és 2022 júliusa között. Szeptembertől még színesebb kínálattal várjuk az érdeklődőket!

A Batthyány Lajos Alapítvány kevesebb, mint egy évvel a Lónyay-Hatvany-villába történő költözése után, elérte az egyik legfontosabb kitűzött célját az intézmény kapcsán: sikerült egy élettel teli közösségi teret teremtenünk, bevonzva a közélet, a tudomány, a geopolitika és a kultúra iránt érdeklődő közönséget.

2021 szeptembere és 2022 júliusa között mintegy 72 saját rendezvényt tartottunk, melyeken összesen 5637 vendég vett részt. A legnépszerűbb a közéleti programsorozatunk, a BLA|arena volt, 28 rendezvénnyel, melyet a művészettörténeti előadásokat, filmbemutatókat, valamint könnyű-, komoly- és világzenei koncerteket egyaránt felvonultató BLA|kult programsorozat követ, 21 rendezvénnyel. A tudományos, akadémiai témák iránt érdeklődők számára 16 rendezvényt tartottunk a BLA|katedra programsorozat keretében. Legfrissebb programsorozatunk, a nemzetközi térben zajló folyamatokra és összefüggésekre rávilágító BLA|globus 7 rendezvénnyel zárt a 2021/2022-es évadban.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 2022 szeptemberétől az új évadban is! Az első rendezvényeinkre már el is indult a regisztráció az Események menüpontban.

Rendezvény 2022.08.02