
Nyáry Krisztián: Így ettek ők – magyar írók és ételeik
december 6 @ 18:00 - 20:00 UTC+1

Nyáry Krisztián legújabb, nemrég megjelent könyvében találkozik otthonunk két legőszintébb pontja: a kamránk és a könyvespolcunk. Az irodalomnak épp olyan ősi témája a gasztronómia, mint a szerelem. Ezt bizonyítja Krúdy kispörköltje, Kosztolányi habos süteménye vagy éppen József Attila sosem volt libasültje is. 30 író, 30 történet és kétszer annyi recept – ezekről beszélget 🔹Nyáry Krisztián íróval, irodalomtörténésszel, a kötet szerzőjével 🔹Szegő János, a Magvető Kiadó szerkesztője.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényről kép- és videófelvétel készül.
BEJUTÁS A PIROS X-SZEL JELZETT BEJÁRATON,
AZ ARANYBÁSTYA ÉTTEREM FŐBEJÁRATÁN
Jelentkezés
2 days left to RSVP
RSVP az eseményre