Újabb sikeres rendezvényévadot zár a Batthyány Lajos Alapítvány

Közéleti, tudományos, geopolitikai és kulturális programsorozataink több ezer nézőt vonzottak 2022 szeptembere és 2023 júniusa között. Szeptembertől újra a megszokott, színes kínálattal várjuk az érdeklődőket!

A Batthyány Lajos Alapítvány a Lónyay-Hatvany-villa közel két évvel ezelőtti megnyitása óta egy pezsgő közösségi és kulturális teret teremtett a Várnegyed keleti kapujában újjáépült történelmi épületből, bevonzva a közélet, a tudomány, a geopolitika és a kultúra iránt érdeklődő közönséget.

2022 szeptembere és 2023 júniusa között mintegy 99 saját rendezvényt tartottunk, melyeken összesen 8541 vendég vett részt. A legnépszerűbb kulturális programsorozatunk, a művészettörténeti előadásokat, filmbemutatókat, valamint könnyű-, komoly- és világzenei koncerteket egyaránt felvonultató BLA|kult volt, 42 rendezvénnyel, melyet közéleti programsorozatunk, a BLA|arena követ, 28 rendezvénnyel.

A tudományos, akadémiai témák iránt érdeklődők számára 19 rendezvényt tartottunk a BLA|katedra programsorozat keretében. A nemzetközi térben zajló folyamatokra és összefüggésekre rávilágító BLA|globus, valamint legfrissebb programsorozatunk, a sikeres magyar nőket bemutató BLA|XX egyaránt 5-5 rendezvénnyel zárt a 2022/2023-as évadban.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 2023 szeptemberétől az új évadban is!

Rendezvény 2023.07.03