Önkéntesség professzionális alapon

Lónyay-Hatvany-villa (Galéria terem) Csónak utca 1.Budapest,

Az Egyesült Nemzetek Szervezete kezdeményezte az önkéntesek nemzetközi világnapjának létrehozását. Ezen az emléknapon azokat a személyeket emelik ki, akik önkéntesen különféle mások számára hasznos tevékenységben vesznek részt. Ennek az emléknapnak az alkalmából szervez kerekasztal-beszélgetést a Migrációkutató Intézet és a Batthyány Lajos Alapítvány.

Rendezvénysorozat:

Séta a Lónyay-Hatvany-villában

Lónyay-Hatvany-villa Csónak utca 1.Budapest,

A Batthyány Lajos Alapítvány székhelyét bemutató, havi rendszerességgel megszervezett sétánk során megismerkedhetnek az egykori tulajdonosok után Lónyay-Hatvany-villának nevezett épülettel, amelyet 1871-ben, a magyar építészettörténet egyik legnagyobb hatású alakja Ybl Miklós tervezett.

Betelt!
Rendezvénysorozat:

egyszálember – Dorogi Péter koncertje

Lónyay-Hatvany-villa (Aranybástya szalon és rendezvényterem) Csónak utca 1.Budapest,

Bensőséges hangulatú akusztikus műsorában a közönség úgy hallhatja a dalokat, ahogy azt a szerző, Dorogi Péter megírta: egy szál gitáron. A koncerten az előadó minden körítés nélkül, nyers energiával adja elő szerzeményeit.

Rendezvénysorozat:

Európa 2023-ban – geopolitikai évértékelő

A 2023-as év geopolitikai szempontból számos változást hozott. Az unipoláris világrend megkérdőjelezése zajlik éppen a szemünk előtt, a kérdés, hogy a nyugati világ mit tud lépni az egyre nagyobb keleti térnyerésre? Európának van helye a nagyhatalmi harcokban? Az orosz-ukrán háború nem csillapodott, sőt még inkább az látszik, hogy több évre elhúzódó konfliktus elé nézünk. Az Izraelben történt tragédia és az arra adott izraeli válasz a gázai konfliktus fellángolását hozta, amelyet nagy aggodalommal figyel a világ. Ezekre az égető kérdésekre próbálnak választ adni a meghívott szakértőink egy kerekasztal-beszélgetés keretein belül.

Rendezvénysorozat:

365 apropó, amiért jó magyarnak lenni

Lónyay-Hatvany-villa (Galéria terem) Csónak utca 1.Budapest,

Az SDG Soli Deo Gloria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt 365 ok arra, hogy büszkék legyünk a magyarságunkra című rendezvényre. Előadók 🔹Náray-Szabó Gábor, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja 🔹Bartal Csaba, […]

Rendezvénysorozat:

Kodolányi Gyula: Antall Józseffel a világszínpadon

Lónyay-Hatvany-villa (Aranybástya szalon és rendezvényterem) Csónak utca 1.Budapest,

A Batthyány Lajos Alapítvány tisztelettel meghív minden érdeklődőt az alapítvány gondozásában megjelenő kötet bemutatójára: Kodolányi Gyula: Antall Józseffel a világszínpadon A kötetet bemutatja a kötet szerzője: 🔹Kodolányi Gyula, amerikanista, Kossuth- […]

Rendezvénysorozat: